INSCHRIJVING

Lig je ook soms wakker van de opwarming van de aarde en de manier hoe we omspringen met onze energiebronnen? Dan is deze oproep zeker iets voor jou!
Laat je belgerinkel horen op zondag 2 juni en fiets mee voor een duurzame samenleving.

THE SOLAR CHALLENGE ADVENTURE TOUR
-met een zonne-fiets 40.075 km fietsen-
zondag 2 juni 2013
13u30 – Grote Markt – IEPER

Onderweg wordt er een feestelijke (sanitaire) stop gehouden in het Muziekcentrum ‘Het Folk’ in Dranouter en wordt ‘THE SOLAR CHALLENGE ADVENTURE TOUR’ (*) boven de doopvont gehouden. Van daaruit vertrek ik solo verder richting Azië, het avontuur tegemoet.

De fietstocht (+/- 35 km – heen en terug) kan rekenen op de steun van Stad Ieper – dienst Duurzaamheid en wordt begeleid door de lokale politie van Ieper.

Om alles in goeie banen te leiden, is inschrijving verplicht!

Schrijf je vandaag nog in en wees getuige van een uniek evenement dat een jaar lang gevolgd kan worden op www.solarbiketour.com.

In Ieper zal ook een andere Vlaamse deelnemer van ‘The Suntrip’- www.thesuntrip.com– (het eerste deel van de gehele toer) aanwezig zijn: Dirk Huyghe – www.bikeandtrek.com.

(*): De ecologische fietsrace heeft tot doel om mensen onderweg bewust te maken van de mogelijkheden om op een andere manier om te gaan met energie en mobiliteit.

[contact-form-7 404 "Not Found"]