OPROEP

Oproep in viervoud…

1/ Medepassagiers gezocht:

U droomt er al lang van om op een aparte manier een stukje van de wereld te verkennen, maar zette tot dusver nog niet de stap? U bent avontuurlijk aangelegd met een uitgesproken passie voor fietsen? U kan zich flexibel opstellen en bent sociaal-voelend? Dan is deze oproep misschien wel iets voor u… U kan een eindje meefietsen in het avontuur. Klik HIER en ontdek de volledige route met bijhorende data en beschikbaarheid.

2/ Meetrappen op de startdag:

Je hebt het (fiets)hart op de juiste plaats en voelt er wel iets voor om met belgerinkel mee te fietsen voor een duurzamer klimaat? Dan is de startdag van ‘The Solar Challenge Adventure Tour’ the place to be. Fiets de eerste kilometers mee en maak deel uit van een onvergetelijk evenement! Klik bovenaan op INSCHRIJVING en wees erbij op de startdag, zondag 2 juni om 13u30 op de Grote Markt van Ieper. Ook de twee andere Belgische deelnemers van ‘The Suntrip’ zullen met hun solarfiets meerijden. Met z’n allen fietsen we onder begeleiding van de lokale politie van Ieper naar Dranouter (heen en terug 40 km). Daar aangekomen, heffen we het glas in het muziekcentrum ‘Het Folk’. Niet te missen!

3/ Landgenoten gezocht:

Kent u landgenoten die wonen in één van de landen die op m’n route liggen? Landgenoten die het best aangenaam zouden vinden om mij eens te ontmoeten. Stuur mij dan hun coördinaten door en ik kijk of een ontmoeting een haalbare kaart is. Uit vroegere ervaringen weet ik dat dit veelal verrijkende en boeiende contacten zijn.