Fiets mee op zondag 3 juni 2018 (14u)

De klok tikt de tijd weg, richting zondag 3 juni. Sinds vandaag stroomt de adrenaline naar ongekende hoogtes.

Mijn gloednieuwe, grasgroene fietstassen lonken en werpen een speelse schaduw over m’n schooltas en de nog te verbeteren examens. Zou ik ze überhaupt nog corrigeren? Niemand hoeft voor mij terug te keren voor een herexamen, want tegen die tijd vertoef ik al lang in andere oorden. Je leest het goed, mijn hele wezen, mijn doen en laten, mijn eigen-ik telt de dagen nu echt wel af.

Aanstaande zondag start een nieuw fietsavontuur zonder gelijke. Een avontuur op een zelfgemaakte bamboefiets waarbij de elektrische motor wordt aangedreven door zonne-energie. Ik wil de uitdaging aangaan om de komende 15 maand 27 landen te doorkruisen en een afstand te overbruggen van meer dan 30.000 km. De allereerste etappe (25 km) kan je meefietsen. We starten om 14u op de Grote Markt van Ieper en fietsen via de knooppunten op een rustig tempo richting Heuvelland. In het muziekcafé ’t Folk in Dranouter heffen we met z’n allen nog eens het glas alvorens onze wegen zich voor 15 maand zullen scheiden. Er wordt mooi weer verwacht en er zal schoon volk zijn, dus je weet waar je heen moet aanstaande zondag. Breng je stalen ros mee. We maken er een fijne tocht van. Voor wie iets minder sportief is… Vermoedelijke aankomst in Dranouter rond 16u in de namiddag.

Voor wie al een beetje in de sfeer wenst te komen en wil ontdekken hoe mijn komende maanden er zullen uitzien, verwijs ik graag naar onderstaand introductiefilmpje:

Wie weet tot zondag,
Grégory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *